neděle 24. dubna 2016

Charleyova teta

 „Láska mění člověka k nepoznání.“
 Do divadla jsme vyrazili s Martinem, a jelikož v tramvajích vídám plakát na toto představení, tak jsem se docela těšila. Na fb stránkách divadla byla soutěž o lístky, kterou jsme sice nevyhráli, ale dostali jsme nabídku na zlevněné vstupné, čehož jsme rádi využili a rozhodně jsme nelitovali.
 Charley a Jack mají poslední možnost, kdy mohou svým vyvoleným vyznat lásku, jelikož obě mají následující den odjet do Skotska. Rozhodnou se k tomu využít návštěvy Charleyovi bohaté tety, která má přijet z Brazílie. Mladé slečny Kitty a Amy již dorazily, ale teta poslala pouze telegram, že se zpozdí. Není tedy jiná šance, než přinutit spolužáka Babse, aby v převleku hrál tetu. Ten zpočátku protestuje, ale pak se mu obě slečny zalíbí a své role trochu zneužívá. O něj se ovšem začne ucházet Jackův otec - sir Francis Chesney a strýc slečen - Stephen Spettigue. Oba mladíci se konečně rozhodnou vyslovit se a požádat slečny o ruky, ale teď vše závisí pouze na tom, jestli se přestrojenému Babsovi podaří získat písemný souhlas od Spettigua. K tomu navíc přijíždí skutečná dona Lucie d'Alvadorez a s ní i Babsova milá - Ella...

 Shodli jsme se na tom, že takhle na nedělní večer to byla skvělá oddychovka. Děj a různé náhody byly dopředu trochu předvídatelné, ale možná i proto jsme se celý večer bavili. Navíc Petr Vacek v převleku za donu Lucii byl naprosto skvělý a člověk občas nestačil koukat, co vše byla Charleova teta schopná dělat.
http://divadlonajezerce.cz/Divadelni-Hra-10-Charleyova_teta-J_B_Thomas#strucne

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)