úterý 2. června 2015

Kancl

 Když si Lucka stěžovala, že nemá s kým chodit do divadla, ráda jsem se s ní domluvila, že na něco někdy půjdeme. Brzy měla narozeniny, a tak jsem si řekla, že je to skvělá příležitost do divadla vyrazit. Vybraly jsme si představení Kancl od Rickyho Gervaise v divadle Rokoko a myslím, že jsme vybraly dobře.
 David Brent chce, aby v jeho pobočce panovala neustále veselá nálada a sám se téměř neustále snaží o vtipy, které jsou často trapné. Všichni v kanceláři vidí jeho neschopnost, ale sami se bojí o své místo, obzvláště, když přijde ředitelka s tím, že jejich pobočka je jednou ze dvou, ze kterých se jedna musí zrušit. David má ukázat, jak chce pobočku dále vést, aby ředitelku přesvědčil, že zrovna ta jejich je potřebná. Není však schopen ani vyhodit nikoho ze svých zaměstnanců a navíc jednoho nového přijme. Zdá se, že pobočka se opravdu bude rušit a David dokonce dostane místo ředitele, ale neprojde zdravotními testy...

 Představení se nám moc líbilo. Vtipných hlášek a situací bylo za večer opravdu hodně a shodly jsme se, že to bylo skvělé představení na odreagování a na odpočnutí od učení. Myslím si, že i herci ztvárnili své postavy dobře.
Na sebe jsem si vzala sukni, kterou jste viděli tady.
http://www.mestskadivadlaprazska.cz/inscenace/49/Kancl/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář a hodnocení :)